EliteCars huutokaupat – Takuulla paras tapa ostaa käytetty auto.


EliteCars huutokaupan edut

Hinta: Huutokaupassa asiakkat päättävät hintatason ja he eivät maksa yhtään enempää kuin kukaan muu olisi valmis maksamaan samasta kohteesta.

Turvallisuus: Huutokaupassa myytävät autot ovat joko kuntotarkastettuja jotta asiakkaat tietävät tarkasti auton kunnon, mahdolliset viat ja puutteet tai sitten autot ovat ns. Showcar-autoja jolloin autot ovat todella hyvässä kunnossa ilman huomautuksia.

Varma ostos: Kun asiakas ostaa auton huutokaupasta pätee kuluttajasuojalaki joka antaa asiakkaalle valitusoikeuden jos autosta löytyy piileviä vikoja oston jälkeen.

Rahoitus: Tarjoamme asiakkaillemme joustavia osamaksu- ja rahoitusratkaisuja jotta kaupanteko ja ostokokemus olisi mahdollisimman vaivatonta.

Lisäturva: Tarjoamme Finntakuun lisäturvan useimpiin myytäviin autoihin. Lisäturvan tarkoitus on antaa asiakkaalle turva äkillisille ja odottamattomille korjauskustannuksille.

Turvallinen maksu: Huutokaupan voittajaa laskutetaan sovitusti ja maksaa kohteen pankkisiirrolla.

Vaihtoauto: Jos asiakkaalla on vaihtoauto jonka haluaa myydä (huutokaupan yhteydessä), sen voi joustavimmin myydä EliteCarsin huutokaupan kautta. Tämän lisäksi asiakkaat jotka ovat kahden viikon sisään ostaneet auton meidän huutokaupasta saavat 130€ alennuksen myyjäpalkkiosta jos he myyvät auton huutokauppamme kautta.

Myytävät autot huutokaupoissamme

Ruotsiautot: Autot jotka sijaitsevat Ruotsissa ja myydään huutokauppamme kautta ovat joko kuntotarkastettuja jotta asiakkaat tietävät tarkasti autojen kunto, mahdolliset viat ja puutteet tai sitten autot ovat ns. Showcar-autoja jolloin autot ovat hyvässä kunnossa ja ilman huomautuksia. Tuotekuvauksessa ilmenee tarkasti jos auto on ns. Showcar-auto tai kuntotarkastettu.

Hintaan kuuluu aina auto, auton kuljetus EliteCarsin toimipisteeseen (Suomessa), autovero, käyttöönottoilmoitus sekä siirtoluvat (väliaikaiset rekisterikilvet, ns. punakilvet), katsastus ja rekisteröinti (avaimet käteen ratkaisu). Asiakas käy katsastamassa auto A-katsastuksen katsastusasemalla (Katsastuksen hinta sisältyy huutokauppahinttan).

Suomiautot: Autot jotka sijaitsevat Suomessa ja myydään huutokauppamme kautta ovat aina kuntotarkastettuja jotta asiakkaat tietävät tarkasti autojen kunnon, mahdolliset viat ja puutteet.

Autot ovat mahdollisia koeajaa toimipisteellämme ennen huutokaupan sulkeminen. Lisätietoa autojen tuotekuvauksessa.

Hae uusi autosi

Jos sinulla on korkein tarjous kun huutokauppa sulkeutuu olet voittanut huutokaupan. Saat meiltä sähköpostiviestin joka vahvistaa tämän. Useimmissa autoissa on ns. varaushinta joka vastaa summaa millä myyjä hyväksyy auton myynnin. Jos varaushinta saavutetaan, kauppa syntyy. Jos varaushintaa ei saavuteta täytyy myyjän ensin hyväksyä saavutettu hinta ennen kaupan hyväksyntää. Jos varaushinta on saavutettu otamme yhteyttä ja sovimme ajan jolloin haet autosi.

Jos auto sijaitsee ulkomailla (tuontiauto) ja auto tuodaan Suomeen, EliteCars ilmoittaa sähköpostitse kun auto on noudettavissa meidän toimipisteeltä. Kohteista tulee maksaa tuotekuvauksessa esitetty varausmaksu kahden työpäivän sisällä huutokaupan päättymisestä. Kokonaissumma maksetaan ennen auton luovutusta. Jos asiakas päättää maksaa koko ostohinnan kahden työpäivän sisällä, hän saa 130€ alennuksen kohteesta (koskee ainoastaan tuontiautoja).

Kun olet noutamassa autoa varmistat että auto vastaa tuotekuvausta ja ilmoituksessa annetut tiedot. Kun olet tarkastanut ja hyväksynyt kohteen tehdään sitova kauppasopimus.
[PIKAOPAS] TURVALLISTA JA HELPPOA OSTOA

Suomiauton osto EliteCarsilta

 • 1. Rekisteröidy käyttäjäksi.
 • 2. Löydä kohde minkä haluaisit ostaa.
 • 3. Tutustu kohteen kuntoon ja ehtoihin.
 • 4. Tee tarjous sinua kiinostavaan kohteeseen.
 • 5. Korkeimman tarjouksen jättäjä huutokaupan päättyessä on voittanut huutokaupan. Voittajaan otetaan pikimmiten yhteys huutokaupan jälkeen. *
 • 6. Ostaja tarkastaa ja maksaa kohteen.
 • 7. Kauppa viimeistellään ja auto rekisteröidään uudelle omistajalle.
 • 8. Kun olet ostanut auton EliteCarsilta saat 130 € alennuksen jos haluat myydä oman autosi huutokauppamme kautta.

* Lue käyttäjäehdot.

[PIKAOPAS] TURVALLISTA JA HELPPOA OSTOA

Ruotsiauton osto EliteCarsilta

 • 1. Rekisteröidy käyttäjäksi.
 • 2. Löydä kohde minkä haluaisit ostaa.
 • 3. Tutustu kohteen kuntoon ja ehtoihin.
 • 4. Tee tarjous sinua kiinostavaan kohteeseen.
 • 5. Korkeimman tarjouksen jättäjä huutokaupan päättyessä on voittanut huutokaupan. Voittajaan otetaan pikimmiten yhteys huutokaupan jälkeen. *
 • 6. Auto tuodaan EliteCarsin toimipisteeseen Suomessa.
 • 7. Ostaja tarkastaa ja maksaa auton.
 • 8. Kauppa viimeistellään ja auto rekisteröidään uudelle omistajalle.
 • 9. Kun olet ostanut auton EliteCarsilta saat 130 € alennuksen jos haluat myydä oman autosi EliteCarsin huutokaupassa.

* Lue käyttäjäehdot.