EliteCars Huutokaupat – Takuulla paras tapa myydä käytetty auto


EliteCars huutokaupan edut

Hinta: Huutokaupan avulla taataan että auto myydään vähintään markkinahintaan.

Turvallisuus: Huutokaupassa myytävät autot kuntotarkastetaan aina riippumattomalla katsastusmiehellä jolloin sekä myyjä että ostaja varmasti tietävät auton kunnon myyntitilanteessa. Tällä tavalla minimoidaan valitukset ja ei-toivotut yllätykset.

Helposti ja nopeasti: Autonmyynti tulee olla helppoa ja nopeaa. EliteCars pesee, siivoaa, valokuvaa, testaa, markkinoi ja tekee tuotekuvauksen autolle. Useimmiten autot myydään kahden viikon sisään sen jälkeen että asiakas on jättänyt autonsa myyntiin.

Varma omistajanvaihto: EliteCars varmistaa että omistajanvaihdos tapahtuu varmalla ja valvotulla tavalla sekä hoitaa tarvittavat hallintotoimet.

Minimoidut riskit: Kun autot tarkastetaan riippumattoman katsastumiehen avulla, sekä myyjä että ostaja tietävät missä kunnossa auto on myyntihetkellä ja tämä minimoi valitusten riskiä. Jos kuitenkin ongelmia syntyy, EliteCars on se taho mihin ostaja otttaa yhteyttä.

Näin toimit kun haluat myydä autosi huutokaupan kautta

Kiinnostusilmoitus: Kiinnostusilmoituksen jättö meille on täysin maksutonta eikä sido sinua myymään autoasi. Lähetä kiinnostusilmoituksesi sähköpostitse EliteCarsin kotisivuilla ilmoitettuun osoitteeseen ja kuvaa autosi mahdollisimman tarkasti. Seuraavat tiedot ovat suositeltavia ilmoittaa: valmistaja, malli, vuosimalli, mittarilukema, vetotapa, vaihteisto, varusteet ja tunnetut viat. Näiden perusteella voimme antaa hinta-arvion autollesi.

Myyjä määrää varaushinnan: Yhdessä EliteCarsin ja myyjä määrää autolle varaushinnan. Varaushinta on alin mahdollinen hinta jolla huutokauppa automaattisesti hyväksytään. Myyjä voi hyväksyä myös korkeimman tarjouksen vaikka varaushinta ei ole saavutettu.

Auton luovutus: Kun varaushinta ja auton myynti huutokaupan kautta on sovittu, tulee auton luovuttaa EliteCars toimipisteeseen sovitun aikataulun mukaisesti.

Kuntotarkastus: Kuntotarkastus suoritetaan pikimmiten kun auto on luovutettu EliteCarsin toimipisteelle. Jos kuntotarkastuksessa ilmenee merkittäviä vikoja tai puutteita mistä myyjä ei ole ilmoittanut, annetaan myyjälle mahdollisuus maksaa vikojen tai puutteiden korjaus jotta auto olisi sovitun tuotekuvauksen mukainen. Jos myyjä ei halua korjauttaa vikoja tai puutteita, tulee varaushintaa laskea jos viat tai puutteet vaikuttaa huomattavasti myyntihintaan.

Markkinointi: EliteCars markkinoi autoa usealla tunnetuilla osto/myynti palstoilla maksimoiden auton näkyvyyden ja myyntihinnan.

Parempi hinta, nopeampi kauppa ja minimoidut riskit: Meidän tavoite on että myyjä saa autostansa paremman myyntihinnan, nopeamman kaupan ja että riskit minimoidaan kun auto myydään huutokauppamme kautta.

Kulut: EliteCarsin provisio vähennetään myyntihinnasta:

1-9999€: 8% myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 650€/auto.

10000-39999€: 5% myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 1000€/auto

Yli 40000€: Kiinteä provisio, 2 000€

Hintaan sisältyy kaikki yllämainitut palvelut.
[PIKAOPAS] TURVALLISTA JA HELPPOA MYYNTIÄ

Myy auto EliteCarsin kautta

  • 1. Rekisteröidy käyttäjäksi.
  • 2. Lähetä autosta tietoja ja kuvia s-postitse myynti@elitecars.fi
  • 3. Sovimme yhdessä auton varaushinnan.
  • 4. Toimita auto EliteCarsin toimipisteeseen.
  • 5. Autolle tehdään kuntotarkastus riippumattomalta katsastusmieheltä.
  • 6. Auto laitetaan myyntiin internethuutokauppaan.
  • 7. Huutokaupan päättyessä otetaan yhteys myyjään ja jos varaushinta on saavutettu tai jos myyjä hyväksyy korkeimman tarjouksen, viimeistellän kauppa.
  • 8. Myyjälle maksetaan sovittu myyntihinta ja auto vaihtaa omistajaan.